Basisarts – Werkzoeken.nl – SneekOperator – Pro Industry HQ – SneekHovenier – AB Vakwerk – SneekBouwtimmerman – AB Vakwerk – SneekHelpdesk Medewerker – Compano B.V. – SneekCad-tekenaar civiele techniek – AB Vakwerk – SneekCNC-draaier-frezer (inclusief programmeren) – AB Vakwerk – SneekElektromonteur Utiliteit – Actief Techniek – SneekMedewerker groenvoorziening (plantsoenen en parken) – AB Vakwerk – SneekBeginnend Elektromonteur – Actief Techniek – SneekInstallatiemonteur utiliteit – Actief Techniek – SneekScheepstimmerman – AB Vakwerk – SneekMonteur heftrucks – AB Vakwerk – SneekBOUWKUNDIG PROJECTLEIDER | WERKVOORBEREIDER M/V (1 FTE) – Wijbenga | Tromp Architecten en Adviseurs – SneekOperator – Pro Industry – SneekMechanisch operator procesindustrie – AB Vakwerk – SneekBedrijfsautotechnicus – AB Vakwerk – SneekGezondheidszorgpsycholoog – Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) – SneekOpperman bouw – AB Vakwerk – Sneek

JobID = 51d0.07

JobID = 1a0.11

Een leuke baan in een groeiende organisatie, waar jij zowel operator taken als logistieke taken samen met jouw leuke collega’s uitvoert in een 2- ploegendienst. Jij krijgt in deze organisatie de kans om jezelf verder te ontwikkelen! Ben jij als operator altijd gedreven om precies te werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en misschien sta jij volgende week al op de w…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Hetaanleggen van straatwerk of plaatsen van vlonders;
Planten van (sier)gewassen, struiken en bomen;
Aanleggen van vijvers;
Het plaatsen vanschuttingen, pergola’s, tuinhuisjes;
Het uitvoeren vangrondwerk;
Onderhouden van groen (snoeien, maaien,knippen, bemesten, verplanten etc.).

Wijvragen:
Een gemotiveerde medewerker die…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

We zijn op zoek naar (allround) timmermannen dieervaring hebben in de betonbouw, renovatie, nieuwbouw, houtskeleten/of stallenbouw.

Wij vragen:
– Eenafgerond timmeropleiding;
– In bezit van VCA;
– Ervaring niet noodzakelijk; ervaring in de diversebouwdisciplines opgedaan is een pré;
– Loyalemedewerker;
– In bezit rijbewijs en eigen vervoer is eenpré;

Wij biede…

Lees meer…

JobID = 1a0.1

De telefoon rinkelt… het is een klant die duidelijk in paniek is. Je stelt haar gerust en probeert erachter te komen wat precies het probleem is. Je geeft aan dat je samen gaat kijken naar een oplossing en dat je een aantal dingen wilt weten om haar zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ze kalmeert en geeft antwoord op je vragen. Hierdoor kom je er al snel achter wat er aan de h…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Als werkvoorbereider / tekenaar werk je dagelijksaan de voorbereiding en uitvoering van beton projecten. Je bent deschakel tussen de productieleider en de projectleider van deopdrachtgever. Je denkt mee met technische vraagstukken en jebeschrijft en verduidelijkt dit met ontwerpen. Je bentverantwoordelijk voor de juiste voorbereiding, inventariseert enbeheert optredende risico’s en raakvlakken, …

Lees meer…

JobID = 42i0.07

Draai jij je hand niet om voor werken in detechniek? Dan is AB Vakwerk op zoek naar jou!
Voorverschillende opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar CNCdraaier/frezer.

Je steekt graag de handenuit de mouwen en hebt ervaring in de techniek. Je werkt mee in hetproductieproces en voert als CNC Draaier/Frezer verspanendebewerkingen uit op CNC-draai- en/of freesmachines. Bestaa…

CategorieënGeen categorie