Basisarts – Werkzoeken.nl – SneekController – Michael Page International Netherlands SA – SneekServicedeskmedewerker ict – Compano – SneekOperator – Pro Industry – SneekOperator metaal – Pro Industry – SneekZweminstructeur m/v – Tempo-Team – SneekMachineoperator – Randstad – SNEEKWerktuigbouwkundig Engineer – Headhuntersteam Leeuwarden – SneekBijbaan Techniek Sneek – Randstad – SNEEKOperator 2ploegen – Randstad – SNEEKAllround monteur technische dienst – Randstad – SNEEKCNC-verspaner Sneek – Randstad – SNEEKStoringsmonteur (m/v) – Actief Werkt! Sneek – SneekElektromonteur Woningbouw – Actief Techniek – SneekE/I Engineer – Headhuntersteam Leeuwarden – SneekInstallatiemonteur woningbouw – Actief Techniek – SneekServicedeskmedewerker ict – Compano – SneekBedrijfsautotechnicus – AB Vakwerk – Sneek(aankomend) BIM MODELLEUR |BOUWKUNDIG TEKENAAR (0,8 – 1 FTE) – Wijbenga | Tromp Architecten en Adviseurs – SneekProject Engineer – Headhuntersteam Leeuwarden – Sneek

JobID = 8h0.07

JobID = 41a0.07

Providing accurate and timely financial reportingand analysis to support the decision-making and financial controloversight of the Bremen manufacturing facility. Responsibilitieswill include leading a finance team at the Bremen location anddrawing on shared finance resource from other European locations.This role is based in Sneek, as the plants continues to grow whereyou also will contribute. Bed…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

De telefoon rinkelt… het is een klant die duidelijkin paniek is. Je stelt haar gerust en probeert erachter te komenwat precies het probleem is. Je geeft aan dat je samen gaat kijkennaar een oplossing en dat je een aantal dingen wilt weten om haarzo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ze kalmeert en geeftantwoord op je vragen. Hierdoor kom je er al snel achter wat er aande hand is. Het blijk…

Lees meer…

JobID = 1a0.1

Een goede baan met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving, waar jij in een 2-ploegendienst zowel operator taken al logistieke taken uitvoert. In deze groeiende organisatie krijg je dus de kans om jezelf te ontwikkelen! Ben jij die gedreven, ambitieuze en staat precisie bij jou hoog in je lijstje als operator? Deze vacature is dan interessant voor jou! Solliciteer nu en jouw eerste we…

Lees meer…

JobID = 40i0.1

Een goede baan met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving, waar jij in een 2-ploegendienst zowel operator taken als logistieke taken uitvoert. In deze groeiende organisatie krijg je dus de kans om jezelf te ontwikkelen! Ben jij gedreven, ambitieus en staat precisie bij jou hoog in je lijstje als operator? Dan is deze vacature interessant voor jou! Solliciteer nu en misschien is volge…

Lees meer…

JobID = 1a0.1

Voor een bedrijf in Sneek zijn wij op zoek naar een Zweminstructeur (m/v).

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Dit ga jij doen:
Ben jij een enthousiaste veelzijdige Zweminstructeur (m/v) en heb jij ervaring met het geven van:
– Zwemlessen ABC; (en/of)
– Aquarobics lessen; (en/of)
– Bewegingslessen voor ouderen;
neem …

Lees meer…

Op zoek naar een baan als machinebediende met doorgroeimogelijkheden naar machineoperator? Wellicht is dit dan een leuke vacature voor jou!Wat bieden wij jou?en fulltime baan met een interne opleidingBeloning volgens de Cao Grafimedia (functieschaal afhankelijk van ervaring)Ploegentoeslag omdat er gewerkt wordt in een 3 ploegendienstKans op een vaste baanWat ga je doen?Je start in de functie van m…

L...

CategorieënGeen categorie